Výzvy: Heroes Race - extrémní překážkový závod v Hradci nad Moravicí

 

Neváhej a příjmi výzvu ke zdolání překážkového závodu

HEROES RACE,

který se koná 11.7.2015 v Hradci na Moravici.

HEROES RACE je extrémní překážkový závod s řadou přírodních a umělých překážek.Trasa o délce 13 km vede podzámčím zámku v Hradci nad Moravicí a přilehlém okolí. Start a cíl závodu je na louce před hotelem Belaria.

Heroes Race není jen závod. Máte na to sáhnout si na dno svých sil a ukázat, co ve vás je? Myslíte si, že ve vás dřímá hrdina? Pokud ano, extrémní překážkový závod Heroes Race je právě pro vás. Tuto akci můžete absolvovat jako jednotlivci nebo můžete vytvořit tým kamarádů, kolegů v práci nebo sportovního klubu, ve kterém působíte.

Závod profilujeme jako největší extrémní překážkový závod na Severní Moravě a vy buďte ti, kteří dokáží, že umí přijmout výzvu, pokořit trať a stát se hrdinou. Zažijete den plný adrenalinu a otestujete svou fyzickou a psychickou kondici při zdolávání originálních překážek, které pro vás připravovali profesionálové z oboru fitness, běžců a bojových umění. Čeká na vás přelézání, šplhání, ručkování, přenášení, plazení, tahání i tlačení a také dostanete možnost vyzkoušet si střelbu lukem nebo hod oštěpem. Závod bude náročný i po psychické stránce, očekávejte proto značné nepohodlí, trasu s převýšením 600 metrů, tmavé prostory, spoustu vody, bahna a další vychytávky.

Během závodu a během dne bude v místě startu doprovodný program (různá vystoupení, rytiřské souboje ap.), bude připravena překážková dráha pro děti a na večer na vás čeká slavnostní open-air party pro všechny závodníky i diváky.

Navštivte kanál Heroes Race na Youtube, kde se můžete podívat na některý ukázkový trénink kondiční přípravy na Heroes Race.

Více informací o závodě najdete ZDE.

Funismo.cz

Štítky