Výsledky divácké ceny ohňostrojného festivalu Starobrno Ignis Brunensis 2015

Cenu diváků Starobrno Ignis Brunensis

pro rok 2015 vyhráli ohňostrůjci La Tirrena Fireworks z Itálie.

Mezinárodní přehlídka ohňostrojů STAROBRNO IGNIS BRUNENSIS má již od svých prvních ročníků kromě odborné poroty i rozsáhlou porotu diváků. Široká veřejnost rozhodovala hlasováním na internetu a anketními lístky o držiteli Ceny diváků STAROBRNO IGNIS BRUNENSIS – Brno 2015 ze všech šesti letošních soutěžních i nesoutěžních ohňostrojů.

Hlasování 7 730 lidí určilo následující pořadí. Držiteli divácké ceny v 18. ročníku mezinárodní přehlídky ohňostrojů v Brně se stali Italové ze společnosti La Tirrena za soutěžní ohňostroj „... k obloze“. Druhé místo obsadili francouzští ohňostrůjci Alpha Pyrotechnie, třetí příčku získal domácí český tým Flash Barrandov SFX za úvodní nesoutěžní show na přehradě.

Zapojení ohňostrojných diváků do hlasování o diváckou cenu přehlídky ohňostrojů je tradičně spojeno se slosováním o věcné ceny. Hlavními cenami  jsou víkendový pobyt pro dvě osoby v hotelích sítě OREA nebo let balónem. Celkem bude mezi hlasující rozděleno 40 věcných cen. Seznam výherců bude zveřejněn od 1. července na www.ignisbrunensis.cz, všichni výherci budou současně kontaktováni hlavním producentem festivalových akcí SNIP & CO.

Funismo.cz

Štítky