Startuje podzimní běžecká roadshow Mattoni FreeRun

S létem běžecká sezóna nekončí! Vydejte se během Mattoni FreeRun Roadshow na ověřené a oblíbené trasy po celé republice. Prožijte podzim v pohybu, s fajn lidmi a objevte v sobě vášeň pro běhání. Roadshow startuje 21. září v Praze a pokračuje až do 5. listopadu 13 zastávkami ve větších městech.
 
Všichni ve vašem okolí propadli běhání a vy se stále odhodláváte nebo vás odrazuje to, že nemáte s kým vyběhnout? Proměňte vaše nesmělé začátky v pravidelné tréninky, na něž se budete těšit a odcházet z nich pokojení a nabuzení dobrou náladou. Využijte otevřených tréninků ve vašem regionu a třeba se setkáte i s Lídou Formanovou nebo Vojtou Bernatským, tvářemi projektu.
 
„Pro nezkušené běžce je Mattoni FreeRun skvělou příležitostí, jak s během začít. Jednotlivé výběhy povedou kouči, kteří se běhu dlouhodobě věnují a umí druhé motivovat,“ vysvětluje Lída Formanová, úspěšná česká atletka. „Jednou si to vyzkoušíte a pak běhat nepřestanete,“ dodává s úsměvem světová rekordmanka.
 
„Já už běhu propadnul. Takže z mých začátků vím, že je důležité mít hlavně motivaci a pravidelnost. A právě v tom, myslím, mohou být hodně nápomocní kouči Mattoni FreeRun, kteří jsou vlastně parťákem i oporou na trati, a vůbec možnost jít si zaběhat ve skupině,“ popisuje Vojta Bernatský, sportovní moderátor.  
 
Účast na jednotlivých otevřených trénincích v rámci roadshow je zdarma. Stačí najít událost na Facebooku, vzít telefon, stáhnout RunCzech aplikaci a dorazit na start. Běžce čeká pitný režim, tematický dárek a v neposlední řadě příjemná atmosféra a zážitky.
 
Zastávky Mattoni FreeRun Roadshow:
21. 9. 2015 Praha – Stromovka
24. 9. České Budějovice – Nábřeží
29. 9. Karlovy Vary
1. 10. Pardubice
5. 10. Ústí nad Labem – Svádov
8. 10. Ostrava
12. 10. Olomouc
14. 10. Brno – Mariánské údolí
19. 10. Plzeň
22. 10. Jihlava
26. 10. Frýdek Místek
29. 10. Jablonec
5. 11. Liberec
 
Více informací hledejte na www.freeruns.cz.
Funismo.cz

Štítky