AKCE: Roadshow k premiéře filmu Rychle a zběsile 7 - tanečnice, simulátor a nadupaný káry

Sexy tanečnice, racing simulátory a nebezpečně rychlá auta uvedou premiéru Rychle a zběsile 7

O tom, že i auta mohou létat, se můžete přesvědčit sami! K uvedení nejnovějšího dílu akčního filmu Rychle a zběsile se chystá roadshow po celé České republice. První zastávkou bude o blížícím se víkendu brněnské obchodní centrum Olympia. Následovat bude 29. března Cinema City Liberec. Těšit se můžete na vystavená rychlá auta, Racing 3D Simulátor, který bude umístěn před kinosály a zasoutěžit si tu můžete i o zajímavé ceny. V místě konání zpestří program svým vystoupením sexy tanečnice, hudba a další doprovodný program. Veškeré aktivity budou vždy probíhat v době od 12 do 20 hodin!

Tato nadupaná roadshow po celé České republice bude mít i další zastávky a to 1. dubna v  Atrium Flora Praha, 4. dubna v OC Letňany Praha a poslední zastávkou bude dne 5. dubna OC Forum Nová Karolina Ostrava.

Ve filmu hlavní hrdinové stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, což se bohužel o představiteli Briana O’Connera, jednoho z klíčových hrdinů filmu, kterého ztvárnil Paul Walker, říci nedá. Jeho tragická autonehoda zásadně ovlivnila natáčení. Producent a herec Vin Diesel potvrzuje, že tenhle díl je věnovaný jeho památce, přesto především zůstává zábavnou adrenalinovou akční jízdou, která ságu posune zase o trochu dál a výš. „Chtěli jsme vzdát Paulovi poctu, ale přitom udržet kontinuitu příběhu. Bylo to hodně složité, stálo mě to spoustu bezesných nocí ale hlavní je výsledek a ten vás nemůže zklamat,“ slibuje Diesel.

Samotná premiéra filmu je naplánována na 2. dubna. Film není vhodný pro děti do 12 let.

Funismo.cz

Štítky