Akce: Jarní Festival Otevřených Sklepů 2015 v Modrých Horách

 

Pokud chcete zažít úžasnou atmosféru každoroční vinařské akce Festival Otevřených Sklepů, vytvářenou nejen lokalitou ale především samotnými vinaři, pak neváhejte a zavítejte na jižní Moravu, tentokát na jarní vydání akce, která letos probíhá v oblasti Modrých Hor.

Pro nás je již tato akce každoročním jarním nakopnutím do života a nenecháme si ji ujít ani letos. Oblast konání akce se každým rokem obměňuje a na "místo činu" se tak vracíte obvykle až po několika letech :-) To přináší každoročně nové zkušenosti a možnosti - popovídat si s mnoha novými vinaři přímo ve sklepích, u sklenky dobrého vína, v podstatě o čemkoliv, potkat spoustu fajn lidí na stejné vlně ... Jižní Morava je již akcemi tohoto typu vyhlášená a obzvlášť oblasti Mikulova, Pálavy, novomlýnských nádrží či Modrých Hor mají opravdu hodně co nabídnout. Nekonečné vinice, cyklistické a turistické stezky, vycházkové chodníčky, rozhledny či wellness aktivity, nejmodernější zábavní centrum v ČR s aquaparkem - to vše dělá z této oblasti, nacházející se 20 minut po dálnici od Brna skvělou lokalitu pro aktivní víkend nebo dovolenou.

Těšit se můžete na osobní seznámení s 32 vinaři z Modrých Hor, degustaci přibližně 300 vzorků vín a atraktivní doprovodný program. Jako již tradičně přineseme i z této akce fotoreport, takže se mějte na pozoru, možná se někde potkáme :-)

Více informací k akci naleznete ZDE.

(Mike)

Funismo.cz

Štítky